2019 - 2020 Mezuniyet Tezi Jürileri - Saati - Yeri - Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Bölümümüz Lisans öğrencilerinin "Mezuniyet Tezi" sunumları için belirlenen komisyonlar aşağıdaki listede verilmiştir.

"Mezuniyet Tezi" sunumları Taşkent Binası 2. Katta, 16 Ocak 2020 Perşembe günü 13:30-17:00 arasında olup, Perşembe günü öğleden önce hazırlık çalışmaları (posterlerin hazırlanıp asılması, varsa uygulama çalışmalarının sunum-sergi alanına yerleştirilmesi vb.), öğleden sonra tezlerin sunulması ve değerlendirilmesi gerçekleştirilecektir.

Not:  Öğrenciler tarafından, sunumlardan önce, Mezuniyet Tezi Değerlendirme Formu üzerindeki bilgilerin, kendi komisyonlarında yer alan her bir Jüri Üyesi için ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.

Tarih: 16.01.2020 Perşembe

Saat:   13.30-17.00