Aselsan'da İşyeri Eğitimi Yapması Planlanan Öğrencilerin Dikkatine - Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Aselsan'da İşyeri Eğitimi yapması planlanan öğrenci isimleri aşağıda listelenmekte olup, söz konusu öğrencilerin başvuru evraklarını Fakültemiz İşyeri Eğitimi birimine 27 Kasım 2019 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Şeyma Beşir

Orhan Kalay

Barış Yasin Demir

Orhan Başpınar

İSTENİLEN BELGELER

1. Sözleşme (İşyeri Eğitimi Biriminden Alınacak)
  2. Muvafakatname (İşyeri Eğitimi Biriminden Alınacak)
  3. Öğrenci Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4. Transkript Not Ortalaması (Öğrenci İşleri Biriminden kapalı zarfta alınacak)
  5. 2 adet resim
  6. Beden ölçüleri formu (işyeri Eğitimi biriminden alınacak)
  7. Adli Sicil Belgesi ( e-devlet üzerinden son 15 gün içinde alınmış olacak ve Adli Sicil Belgesinde Adli Sicil Kaydı yoktur ve adli arşiv kaydı yoktur ibarelerinin olması gerekmektedir. )

Belge e-devlet üzerinden alınırken;

Kurum Türü :Resmi

Belgenin Neden Verileceği: Diğer

Belgenin Nereye Verileceği: ASELSAN A.Ş Olarak seçilmeli veya yazılmalıdır.

İşyeri Eğitimi Birimi A Blok 1. Kat (Mehmet Ali Üney)

Öğrenci Ocak ayında Aselsan tarafından sağlık muayenesine çağırılacaktır. Sağlık Muayenesine gitmeyen öğrencinin kontenjanı iptal olmakta ve yerine başka öğrenci kabul edilmemektedir.

• BELGELER 27 KASIM 2019 TARİHİNE KADAR TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. BU TARİHTEN SONRA TESLİM EDİLEN BELGELER KABUL EDİLMEYECEKTİR.