Bahar Döneminde İşyeri Eğitimini Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
29 Ocak 2021 | 20:17

TKN-401 İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ’NDE İŞYERLERİNE GİDECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi işyeri eğitimi dersi akademik takvime göre 22 Şubat 2021- 04 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki listede yer alan öğrencilerimiz Fakültemizin web sayfasında duyurulan yer alan (ve aşağıdaki linkte verilen) “isyeri-egitimi-icin-istenilen-belgeler” isimli dosyayı indirerek dosya içeriğinde istenen belgeleri en geç 11 Şubat 2021 tarihine kadar eposta yoluyla eem.isyeri@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Link: https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/isyeri-egitimi-yapacak-ogrencilerin-dikkatine-263262

• Listede açıklanan Firmalar öncelikle sizlerle bir görüşme yapmak ve CV’lerinizi görmek istemektedir. Lütfen firmaların İnsan Kaynakları yetkilileri veya sorumlu mühendisleri ile iletişime geçiniz.
  •
  • Firmalardan çalışma onayı aldıktan sonra istenilen belgeleri “ögrenino_adsoyad_FORM_NO.pdf” formatında isimlendiriniz ve tek bir klasörde birleştirerek e-posta adresimize gönderiniz.
  •
  • Gerekli belgeleri elden teslim etmek isteyen öğrenciler Form1 ve Form-8 den ikişer nüsha ( bir nüshası imzaları tamamlandıktan sonra ilgili firmada kalacak) diğer formlardan birer nüsha hazırlayıp ilgili bölüm başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
  •
  • Yaşadıkları illerde İşyeri eğitimi yapacak öğrencilerimizin firma ile protokol yok ise tamamlayarak göndermesi gerekmektedir. Ankara’da belirlenen firmaların çoğu ile protokolümüz bulunmaktadır. Lütfen protokol bulunup bulunmadığını teyit ediniz.
  •
  • 657 sayılı kanuna göre her hangi bir kamu kurumunda görev yapan devlet memuru olan öğrencilerin işyeri eğitimi birimiyle irtibata geçmesi gerekmektedir. (işyeri eğitimi birimi 202 34 31 – isyeriegitimitf@gazi.edu.tr)
  •
  • SGK İşe Giriş Bildirgeleri ilerleyen tarihlerde dijital ortamda öğrencilerin mail adreslerine gönderilecektir.
  •

Not: Firma adreslerini bulmakta zorluk yaşayan öğrencilerimiz eem.isyeri@gmail.com adresine mail atarak bölümde sorumlu öğretim elemanları ile iletişime geçebilir.

Liste için tıklayınız.