Mezunlarımızdan Mesajlar

Sevgili Mezunlarımız, siz de burada yer almak ister misiniz? Sadece 5 dakikanızı alacak olan bu formu doldurup mezun-eem@gazi.edu.tr adresine göndermeniz yeterli. 

* Sıralama, mezuniyet yılı önceliğine göre alfabetik olarak yapılmıştır.

Ali Osman YILMAZ
2015 Mezunu

İletişim: info@emateknoenerji.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
EMA Tekno Enerji Mühendislik 
Co-founder

 

Ne dedi:
"Söylenecek belki yüzlerce kelime çıkar fakat en önemli olan bir hayal kurmak, bu hayal doğrultusunda hareket etmek ve bu hayali gerçekleştirmek için somut adımlar atmak. Sektörler hakkında bilgi edinip, 'kendinizi nerede görürseniz mutlu olursunuz?'  sorusunun cevabını mezun olana kadar netleştirmek en önemli nokta."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020 

Feyza Nihan TERZİOĞLU
2015 Mezunu

İletişim: feyza.nihan.t@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Ziraat Teknoloji,
Software Developer

Ne dedi:
"Şu ana kadar edindiğim tecrübe bana gösterdi ki mühendis olmayı seçtiyseniz öğrenileceklerin sınırı yoktur. Bugün öğrendiğiniz teknoloji yarın demode kalabilir. Her zaman daha iyisini başarabilmek için yılmadan çalışma bilinci ile hareket etmek gerekir. Mühendislik disiplinine sahip olabilmek adına Gazi Üniversitesi ile yola çıkıp kendinizi geliştirdiğiniz takdirde farkınızı ortaya koyacağınızdan şüpheniz olmasın."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 21.04.2022 

   

Cevat BOSTANCIOĞLU
2016 Mezunu

İletişim: bostancioglucevat@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Appear TV AS - Oslo, Norway
R&D Software Engineer 

Ne dedi:
"Lisansta öğrenci topluluklarında gönüllü olarak teknik/yönetici rollerinde aktif görev aldım, yarışmalara katıldım ve startup/kurumsal seviyeli şirketlerde çalıştım. Okulun sağladığı imkanları iyi değerlendirip üzerine birşeyler eklemeye çalıştım ve istediğim hayat standardına yaklaştım. Okul adı, çevre, hatta kullanılan ekipmanlar bile limit değil, tek limitin kendi düşüncelerim olduğunu anladım. Şu anda da Türkiye'de çalıştığım dönemde de, üniversite sınavlarında derece yapmış insanlarla lisans döneminde yaptığım ekstra çalışmalar sonucunda birlikte çalışıyorum, uluslararası seviyedeki insanlarla rakip olabiliyorum."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 04.08.2020 

Kübra DOĞAN
2016 Mezunu

İletişim: 94kubradogan@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
ASELSAN A.Ş. 
System Engineer

Ne dedi:
"Bana göre mühendis olmak kolay ama iyi bir mühendis olmak zor. Ne istediğimizin ve hangi alanda uzmanlaşmak için çaba sarf etmemiz gerektiğinin bilicinde olmalıyız. Bunun için de lisans eğitimi iyi bir fırsat. Bu süre zarfında hedefiniz sadece dersleri geçmek olmamalıdır. Hem yabancı dil hem de teknik anlamda kendimizi geliştirmeli ve en önemlisi güncel teknolojiye hâkim olmalıyız. En azından ben bunları yapmaya çalıştım. Umarım bu mesleği severek yapan ve alanında uzman, seçkin mühendislerden biri olursunuz…"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 10.08.2020

Muhammet YILDIZ
2016 Mezunu

İletişim: muhammetyldz92@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
BVS Bülbüloğlu Vinç A.Ş.  
Elektrik-Otomasyon Üretim Sorumlusu

Ne dedi:
"Sektördeki akran meslektaşlarınızla karşılaşınca onlara en çok şunu soracaksınız “Siz bunu üniversitede uygulamadınız mı!?“  Teknoloji Fakültelerinin felsefesi olan uygulamalı eğitim sizi cezbediyorsa, Gazi Üniversitesi tam size göre…"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020 

Oğuz ALKUL
2016 Mezunu

İletişim: oalkul@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Texas A&M University
Araştırmacı

Ne dedi:
"Öğrenmek doğumdan itibaren başlar ve hayatın sonuna kadar devam eder. Bu süreçte farklı fırsat ve imkanlar önümüze çıkar. Bilgi ve becerilerimiz kadar bu fırsatları değerlendirebiliriz. Dolayısıyla verilen bilgi ile yetinmemeli, farklı insanların bilgi ve tecrübelerinden de yararlanmalıyız. Öğrendiklerimizi bir nebze de olsa hayat ile de ilişkilendirebilirsek, başarı zaten kendiliğinden gelecektir."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 29.07.2020 

Özcan AKÇEŞME
2016 Mezunu

İletişim: ozcanakcesme@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Gazi Üniversitesi
Araştırmacı 
& Senior Electronic Design Engineer

Ne dedi:
"Hobimi mesleğim haline getirdim. En önemlisi de yaptığım işin, ulaştığım her başarının arkasından işimi seviyorum diyebilmek oldu. Üniversiteye başladığımda ne yapmak istediğimi biliyordum ve hep buna göre kendimi geliştirdim. Dersler dışında yaptığım çalışmalar sonucunda mezun olmadan önce işim hazırdı. "

Mezun bilgisi giriş tarihi: 04.08.2020

Ümit AĞGÜN
2016 Mezunu

İletişim: umitaggun@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
ENERJİSA 
Elektrik Mühendisi / Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzmanı

Ne dedi:
"Elektrik-Elektronik Mühendisliği gerçekten yelpazesi geniş bir sektörde birçok alanda kendinizi geliştirebileceğiniz, çalışma imkânı bulabileceğiniz bir bölüm. Öğrencilik zamanı verimli değerlendirilirse mezun olduktan sonra iş imkânı ve seçenek o kadar fazla olacaktır. Mezun olunca tavsiyem, işe girmek konusunda acele edilmemeli! Yeterli donanım ve düzeye sahip olacağınızdan, biraz seçici davranılması kariyer açısından faydalı olacaktır."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 03.08.2020

Ahsen Aybala EŞİYOK
2017 Mezunu

İletişim: aybala.esiyok@bites.com.tr

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
BITES Savunma Havacılık ve Uzay Teknolojileri
Strateji ve İş Geliştirme Uzmanı

Ne dedi:
"Asıl mesele mezun olduktan sonra değil olmadan önce yapmanız gereken şeyler aslında. Mezun olmadan önce iş hayatından beklentiniz neler olacak iyi düşünün. Hatta deneyin. Farklı farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalarda part-time çalışın, stajınızı uzatıp çalışın ama iş hayatını ve iş hayatındaki kendinizi iyi tanıyın. Çünkü iş hayatında çok ince dengeler, çok tuhaf insanlar var ve bu hayata sadece gerçekten sevdiğiniz işi, keyif aldığınız işi yaparken katlanabilirsiniz ve tabi ki hocaların tavsiyelerini dinleyin :) Bildikleri şeyler var"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020 

Ali Murat ERSAN
2018 Mezunu

İletişim: alimuratersan1@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Vekmar Elektrik Sistemleri 
İç Anadolu Bölge Sorumlusu
Satış ve Proje Mühendisi

Ne dedi:
"Bölümü okurken her derste aldığımız küçük bilgiler hatta aralardaki cümleler bile hayat kurtarıyor. Yabancı dil olmazsa olmaz. Fakülte ve Bölümümüz piyasa şartlarının emin olun çok üzerinde. Laboratuvar derslerinin ağırlıklı olması ve özellikle aday mühendis olarak son sınıfta gidilen 6 aylık işyeri eğitimi hepimizin en büyük şansı…"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 21.08.2020

Ali Rıza PALA
2018 Mezunu

İletişim: palaali20@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
İzmir MGN Yapı Denetim 
Proje Mühendisi

Ne dedi:
"Elektrik Elektronik Mühendisliği, çok fazla alanda görev alınabilecek bir mühendislik dalıdır. Teknoloji Fakültesinin en büyük avantajı olan işyeri eğitimi uygulamasında doğru işyerleri tercih edilirse, sektöre atılınca rahatlıkla iş sahibi olunabilir."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 29.07.2020

Büşra MUTLU
2018 Mezunu

İletişim: bussmutlu@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
HAVELSAN A.Ş. 
Sistem Entegrasyon Mühendisi

Ne dedi:
"Tercih zamanı tedirgin bir şekilde karar verdiğim ama sonrasında kararımdan bir an bile pişman olmadığım bir Bölüm ve Fakülteden mezun oldum. Herkesin hayatta dönüm noktaları olmuştur. Aldığımız kararlar bizi hayatta bir sonraki seviyeye geçirir. Pişman olmamak için çok çalışıp azimle başarıya ilerlemek gerekiyor. Bu 4 yılı özveri ile tamamlayıp birçok sosyal faaliyette de görev alarak hem akademik hem de sosyal açıdan kendime birçok yarar sağladım. Mezun olduktan sonra da bunların birçok faydasını gördüm. Bölümün işyeri eğitimi gibi çok büyük bir katkısı olacak mezun arkadaşlara. Bu fırsatı güzel değerlendirmek tabi ki kendi elimizde. Benim de mezun olmadan iş deneyimi kazanabilmem bu sayede oldu. Umarım hayallerinizin peşinden koşup kendinize her gün daha fazla katkı sağlayacağınız bir yaşamınız olur."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 07.08.2020

Ebubekir BUDAK
2018 Mezunu

İletişim: ebubekir.budak@smartsolar.com.tr

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Smart Energy  
Proses Mühendisi

Ne dedi:
"Kişisel gelişim için olabildiğince araştırma yapıp, hemen her konuda fikir sahibi olmalarını tavsiye ederim. Özel sektörde devam etmeyi tercih eden arkadaşlar için en önemli konunun -kendini çok iyi tanıtabilme ve pazarlayabilme” olduğunu unutmamaları gerekiyor. Daha sonrası kendiliğinden gelecektir.
"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020 

Serhat Aydın TAYSİ
2018 Mezunu

İletişim: serhataydintaysi@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
DEICO Mühendislik A.Ş. 
Elektronik Tasarım Mühendisi

Ne dedi:
"Bu meslek çocukluk hayalimdi. Bu sebeple öğrenciyken de iş hayatımda da işimi hep severek, keyif alarak yaptım/yapıyorum ve bunu her zaman başarının bir anahtarı olarak görürüm. Mezun olduğum bölümüm, eğitim anlamında ülke standartlarının gerçekten çok üzerinde bir eğitim veriyor ve işe başladığınızda iyi bir donanıma sahip olarak mezun olduğunuzu daha iyi anlıyorsunuz. Yeter ki eğitim hayatınızı doğru değerlendirin, ilgili ve meraklı olun, araştırın, okulun kazanımlarından faydalanmayı bilin. Öte yandan, “İşyeri Eğitimi” uygulaması sizlere çok ciddi bir avantaj sağlayacak ve muhtemelen ileride meslek hayatınızı şekillendireceğiniz yer olacak. Bu nedenle işyeri tercihinizi kolay bir staj geçirme amaçlı değil sizi mesleki anlamda zorlayacağını düşündüğünüz bir firmadan yana yapmanızı tavsiye ediyorum. Tabi ki bu tavsiyem normal stajlarınız için de geçerli. Son olarak dil, İngilizcenizi kesinlikle geliştirin. Yeni mezun bir mühendis olarak ilk aşamada birçok yerde İngilizceyi ana diliniz gibi kullanmanız bekleniyor olmayacak ama mesleki anlamda kendinizi geliştirme hızınız da dil bilginizle doğru orantılı. Hepinize başarılar diliyorum."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 04.08.2020

Buse Nur KAHRAMAN
2019 Mezunu

İletişim: busenkahraman@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
TURKCELL / Network Bölge 
Operation & Deployment Engineer

Ne dedi:
"Bu bölüm geleceğimizin teknik donanımlarına sahip olarak kendimizi geliştirebileceğimiz, her türlü bilgiye açık olabileceğimiz bir meslek sunuyor. Mezun olduktan sonra pes etmeden inatla iş görüşmelerine gidip, her görüşmeden kendinize bir ders çıkarmanızı ve durmadan bir şeylerle uğraşmanızı, kendinize yatırım yapmanızı tavsiye ederim. En önemlisi kendiniz olmak, net olmak ve ne istediğini bilmek mühendislik dünyasında bizler için yeterli olacaktır. Eğitim hayatım boyunca bölüm hocalarıma bana kattıkları bilgi, değer ve tecrübelerinden dolayı teşekkür ederim."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 29.07.2020 

Mehmet CENNETKUŞU
2019 Mezunu

İletişim: mehmetcnnt@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Ankara Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 
Proje Asistanı

Ne dedi:
"Öncelikle yapacağınız tercih önünüzdeki uzun bir süreci etkileyecektir. Bunun için tercihinizi hayatınızın geri kalanından beklentilerinize göre yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer mühendislik bölümü size ilgi çekici gelmiyorsa bölümü bitirmek, sonrasında çalışmak ve iyi bir kariyer elde etmek sizin için çok zor olacaktır. Bölüme ilginiz olması dahilinde seçmenizi tavsiye ederim. Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm hocaları gerçekten hem akademik olarak hem insani olarak birçok üniversiteye göre fark yaratabilecek durumdadır. Üniversite altyapısı olarak ise aynı görüşte maalesef değilim. Yeni mezun olacak arkadaşlara tavsiyem, mezun olmaya yakın yüksek lisans için çalışmalara başlamalarıdır."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 29.07.2020

Muhsin COŞAN
2019 Mezunu

İletişim: muhsincosan006@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
SIEMENS
Şebeke Kontrol Mühendisi

Ne dedi:
"Bulunduğunuz veya bulunmak istediğiniz Bölüm, Türkiye’de elektrik şebekeleri ve enerji konularında eğitim veren en iyi bölümlerden biridir. Bu konuda çok şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Bölümün, İşyeri Eğitimi programının iş yaşamınıza ilk adım olduğunu unutmamalı ve kariyer hedeflerinize uygun bir iş yeri bulmalısınız. Yabancı dil eğitiminin çok önemli olduğunu da belirtmek isterim. Umarım başarılarla dolu bir kariyeriniz olur."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 27.07.2020 

Oğuzcan EROĞLU
2019 Mezunu

İletişim: oguzzcan.eroglu73@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
TCG ANADOLU (TLHD-L400) Gemi Projesi
Elektrik Elektronik Mühendisi

Ne dedi:
"Gazili olmanın bir ayrıcalık olduğunu okula ilk adım attığınız andan, mezun olduğunuz son güne kadar tüm benliğinizde hissediyorsunuz. Hele teknolojinin bu kadar ön planda olduğu bir çağda Elektrik Elektronik mühendisi olmanın faydalarını mezun olduğunuz ilk günden itibaren fark ediyorsunuz. İş başvurusu yaptığınız her kurumda zamanında sizin sıralarınızda oturmuş insanlarla karşılaşma avantajını kullanıyorsunuz. CV’leriniz mezunu olduğunuz okula istinaden her daim dikkat çekici oluyor. İşe başladığınız ilk andan başlayarak sizlerin eğitim seviyesi ve okulda kazanmış olduğunuz bakış açısı, iş arkadaşlarınız arasında direk olarak ayrılmakta ve sizleri ön plana çıkarmaktadır. Bunları bire bir yaşayan biri olarak söylemek istediğim son söz: iyi ki Gazili olmuşum."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 27.07.2020 

Süleyman Samet YALÇIN
2019 Mezunu

İletişim: samet.yalcin@tubitak.gov.tr

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
TÜBİTAK SAGE 
Sayısal Elektronik Tasarım / Donanım Tasarım Mühendisi
Yüksek Lisans Öğrencisi (ODTÜ)

Ne dedi:
"Üniversite tercihlerini yaparken Gazi Üniversitesi’nde neden Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi olarak iki ayrı fakültede iki ayrı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü olduğunu merak etmişsinizdir. Ancak Teknoloji Fakültesi’ni Mühendislik Fakültesi’nden ayıran önemli bir nokta var: pratik. Yani aldığınız lisans eğitimi, teorik eğitimin yanı sıra uygulamaya dayalı oluyor ve öğrendiğiniz teorik bilgileri pratikte kullanma fırsatı buluyorsunuz. Bu kapsamda laboratuvar derslerinin ağırlığı Teknoloji Fakültesi’nde daha fazla olmaktadır. Ayrıca iki dönem yaz stajının dışında son sınıfta bir dönem boyunca süren işyeri eğitimi uygulaması sayesinde büyük firmalarda çalışabiliyor ve lisans boyunca öğrendiklerinizi uygulamaya dönüştürme fırsatı bulabiliyorsunuz. Hedefiniz ve hayalleriniz net ise bu işyeri eğitimi iş hayatına hazırlama açısından Mühendislik Fakültesi’ne göre sizi öne geçirebilir ve hatta işyeri eğitimi sırasında çalıştığınız firmada mezun olduktan sonra işe başlama şansına sahip olabilirsiniz. Ne istediğini bilen ve hayalleri olan biriyseniz ve tabii yabancı dil bilginizi de geliştirmek şartıyla Teknoloji Fakültesi sizi mesleğinizde bir adım öne geçirebilir."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 04.08.2020

Yalçın VARLIOĞLU
2019 Mezunu

İletişim: yalcinvarlioglu7@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Futuris Elektronik 
Elektronik Donanım Tasarım Mühendisi

Ne dedi:
"Öncelikle beraber okuduğum arkadaşlarımın iyi yerlerde çalışmaları beni çok mutlu etti. Öğrenci arkadaşlara birkaç tavsiye vermek istiyorum. İnşallah iyi yerlere gelirsiniz. Tüm hocalarıma çok selamlarımı iletiyorum. Öğrenci arkadaşlara tavsiyelerim: YDS’ye yönelik İngilizce çalışın (yapabiliyorsanız “Erasmus” veya “Work and Travel” yapın). İlk yıldan itibaren ders notlarını düzgün tutun, ilerleyen yıllarda faydasını göreceksiniz. Merkez kütüphanenin imkânlarından faydalanın. İnternetten iş ilanlarını inceleyin ona göre kendinizi geliştirin. İleride çalışmak istediğiniz firmaları sosyal medya hesaplarından takip edin. Mezun olduğunuzda yapmak istediğiniz işe göre projeler (bitirme projesi dâhil) yapın. Teknik gezi, fuar ve kariyer günlerine katılın. Yaz stajlarını ve işyeri eğitimini mezun olduğunuzda yapmak istediğiniz işe göre seçin. Dersleriniz ne kadar yoğun olursa olsun haftalık yaptığınız bir spor aktivitesi olsun. Udemy hesabınız olsun oradaki ücretsiz kurslar size çok şey katacaktır. Hocalarınızdan müsait vakitlerinde her konuda destek almayı unutmayın. Linkedin hesabınız olsun burada iş ağınızı oluşturabilirsiniz."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 12.08.2020

Onur Hasan Erol-1

Onur Hasan EROL
2019 Mezunu

İletişim: https://www.linkedin.com/in/onurherol/

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:

Application Engineer - ASML (Veldhoven/Netherlands)

M.Sc. in Electrical Engineering - TU Eindhoven (Netherlands)
M.Sc. in Photonic Integrated Circuits, Sensors and NETworks - Sant'Anna School of Advanced Studies (Italy)

Ne dedi:
"Bölümdeki çoğu arkadaşımdan farklı olarak üniversitenin ve bölümün sağladığı Erasmus imkânları ile Italya, Ispanya (Staj) ve Polonya’da (eğitim) değişim öğrencisi olarak bulundum. Bu sayede kazandığım deneyim, vizyon ve bölümdeki hocalarımızın destekleriyle Italya ve Hollanda’da tam burslu olarak çift master yapma imkanı elde ettim. Teknoloji fakültesinden mezun bir (M.T.O.K) öğrenci olarak yapabileceklerimizin bir limitinin olmadığını kendim yaşayarak gördüm. Bir hedef belirleyip kendini buna adayan öğrenci arkadaşlarımın istediği yerlere gelebileceklerine olan inancım tam."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 02.02.2023

Ali Emre KIRAMAN
2020 Mezunu

İletişim: aliemrekiraman@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
ARGEME Teknoloji 
Dijital Dönüşüm Proje Sorumlusu

Ne dedi:
"Mezun olunduğunda çok geniş bir iş skalası mevcuttur. Yazılımdan kalite kontrol mühendisine kadar iş yapılabilmektedir. Çalışmak istediğiniz alanı iyi belirlemeli ve yetenek ve becerilerinize uygun bir dal seçmelisiniz. Mezun olmadan önce stajlarınızı ve işyeri eğitimlerinizi çalışmak istediğiniz ve başarılı olabileceğinize inandığınız alanlarda çalışan firmalarda yapmanızı tavsiye ederim. 2 staj ve 1 işyeri eğitimi yapacağınızı düşünerek; Mesleğinize dair kalıcı bilgileri alabileceğiniz şirketlerde staj yapmanızı öneririm."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020

Ayşe Nur ÖNDER
2020 Mezunu

İletişim: aysenuronder1@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Detay Elektroteknik 
Proje Mühendisi


Ne dedi:
"Bu alana ilginiz varsa halledemeyeceğiniz sorun yok. Her alanda olduğu gibi öğrenmeye her zaman açık olmalısınız ki ilerleyebilesiniz. Mezun olduktan sonra kimse size okuldaki gibi ayrıntılı anlatmayacak o yüzden okul yıllarınızın tadını çıkarıp çokça öğrenmeye çalışın."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 11.08.2020

Rümeysa ARSLAN
2020 Mezunu

İletişim: rumeos@hotmail.com
 

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
KSB Armatür A.Ş.  
Ar-Ge Mühendisi

Ne dedi:
"Eğer bu alana ilginiz varsa eğitim kalitesi açısından hiç tereddütsüz yazabileceğiniz bir bölüm. Sadece okulda aldığınız derslerle sınırlı kalmayarak kendinizi geliştirmeniz ilerideki iş hayatınızda sizin için kurtarıcı olacaktır."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 28.07.2020 

samet aslan-1

Samet ASLAN
2020 Mezunu

İletişim: samet.aslan.1207@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU
Server Administrator

Ne dedi:
"Tercih yapacak veya hala okumakta olan arkadaşlar, mezun olduktan sonra mühendislik dalları arasında lokomotif ve en çok söz sahibi olan meslek dalı olduğunuzu hissedeceksiniz. Söz konusu bu durum bir yandan avantaj iken diğer yandan büyük bir sorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olarak mesleğimizin geniş yelpazelerinden kendinize uygun bir alanda uzmanlaşarak stajlarınızı da bu alanda tamamlamanız sizlerin yararına olacaktır."

Mezun bilgisi giriş tarihi: 17.06.2022

Adem Koyuncu-1

Adem KOYUNCU
2020 Mezunu

İletişim: adem@realsolutions.com.tr

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
Project Engineer Real Solutions Bilişim ve Teknolojileri

 

Ne dedi:
"Öğrenciyken yaptığım hatalardan yola çıkarak;
Hedefin daha yolun en başında belirlenerek işini en iyi şekilde yapan bir mühendis olunabileceğine inanıyorum. Bölümümüz eğitim ve akademik kadro olarak sektörün bizden istediği altyapı ve bilgiyi rahatlıkla sağladığını, tek yapılması gerekilen ilgi duyulan alana yoğunlaşıp o alan dışına çıkmamak ve gerekli nitelikleri sahip olmak olduğunu düşünüyorum. Mezun olduktan sonra her şey için geç olabilir.
"

Mezun bilgisi giriş tarihi: 30.11.2022

Mezunlar - İsmail Aydoğan

Berk Yıldız
2021 Mezunu

İletişim: hberkyildiz@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
TUALCOM ELEKTRONİK A.Ş.  
Embedded System Engineer

Ne dedi:
Teknoloji Fakültesi’nin en büyük ve diğer fakültelerden ayıran özelliği staj ve iş yeri eğitimi dersleridir. Sektörde en çok ihtiyaç duyulan mühendisler teorik bilginin yanı sıra pratik beceriye ve aynı zamanda deneyime sahip olanlardır. Bu açıdan bu fakülteyi, bölümümü ikinci bitiren biri olarak tabii ki öneririm ancak bir mühendis, ona verilen ile yetinmemeli ve bireysel çaba sarfetmelidir. Bu sebeple yabancı dil eğitimi başta olmak üzere okuldaki dersler ile yetinmeyip teknik bazı bilgilerin dahi eğitimlerini, mezun olmadan mutlak suretle tamamlamalısınız. "

Mezun bilgisi giriş tarihi: 23.09.2021

Mezunlar - İsmail Aydoğan

İsmail Aydoğan
2021 Mezunu

İletişim: ismailaydogan98@gmail.com

Şimdi Nerede ve Ne Yapıyor:
KAREL A.Ş.  
Test Mühendisi

Ne dedi:
Bölümümüz, bilgi birikimi ve deneyimi yüksek hocalarımızdan oluşmaktadır. Pratik ve uygulamalı dersler sayesinde hocalarımız bilgilerini bizlere verimli bir şekilde aktarabilmektedir. Öğrenilen teorik ve pratik bilgileri birleştirerek kendinizi geliştirmek tamamen sizlerin elinde. Mezun olmadan önce kesinlikle öğrenilen bilgiler ile kapsamlı bir proje yapılmasını öneriyorum. Projenizden kazanacağınız deneyim, başarı ve ödüller mezun olduğunuzda sizleri her alanda bir adım öne taşıyacaktır. Elde edeceğiniz iş yeri eğitimi ve staj deneyimi de buna eklendiğinde yeni mezun birine göre ne kadar donanımlı olduğunuzu fark edeceksiniz. Mezun olduktan sonra iş bulmak için acele etmeyip, gelen fırsatları iyi değerlendirmenizi öneririm. "

Mezun bilgisi giriş tarihi: 15.09.2021

   

 

Mezun kart talebinde bulunacak mezunlarımızın Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezine (KAPUM) 'a başvurmaları gerekmektedir.

 

 

 

 
 
 
 
background image