TKN-401 İŞ YERİ EĞİTİMİ VE EE-438 MEZUNİYET TEZİ (YENİ MÜFREDATTAKİ ADIYLA EE-488 MEZUNİYET PROJESİ) DERSLERİ İÇİN TANIMLANAN AKTS'LER DÜZELTİLMİŞTİR.
BU DURUMDA,
TKN-401: 18 AKTS
EE-488: 3 AKTS  DEĞİŞİKLİĞİ SİSTEME İŞLENMİŞTİR.

AYRICA;
EE-201 DEVRE ANALİZİ-I (5 AKTS)
EE-215 ELEKTROMANYETİK ALAN TEORİSİ (4 AKTS)

OLARAK SİSTEM KAYITLARI DÜZELTİLMİŞTİR.

Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yeni durumun dikkate alınması önemlidir.

Özellikle eksik kredi nedeniyle bazı dersleri alamayan öğrencilerimizin  sorunları çözülmüş olacaktır.

AYRICA;

Yeni müfredatta yapılan değişiklerden dolayı özellikle 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin dönemlik ve toplam AKTS miktarını almalıdırlar.

Bunun için, 3. ve 4. sınıflarda müfredatta yer alan ancak açılmayan YABACI DİL-5 (3 AKTS) ve YABANCI DİL-7 (4 AKTS) derslerinin yerine teknik veya sosyal seçmeli ders alınarak AKTS eksiği tamamlanmalıdır.

Mesleki derslerdeki AKTS'lerin azaltılmasından kaynaklanan eksiklik ise sadece teknik seçmeli dersler ile tamamlanmalıdır.

Bölüm Başkanlığı