Mezuniyet Projeleri Sergisi Etkinliğimiz Geniş Bir Katılımla Gerçekleştirildi
9 Şubat 2024 | 14:04

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-1

Mezuniyet Projeleri Sergisi Etkinliğimiz öğrencilerimizin EE-488 Mezuniyet Projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hazırladıkları poster sunumlarıyla birlikte gerçekleştirildi. Bölümümüz B Binasında düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şevki DEMİRBAŞ, Dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR gerçekleştirdi.

Bu yıl ilk kez davetli konuşmacılar ile firma/kuruluş stantlarının yer aldığı etkinliğin ilk konuşmasıı TEİAŞ Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Gülşah ÇEKMEZ,  “Kamuda Elektrik-Elektronik Mühendisliği” başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirdi. Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Genel Müdürü Utku SEÇKİN’in konuşmaların ardından sergi alanı ziyaretleri gerçekleştirildi. İkinci oturumda ise  “Savunma ve Havacılık Sanayinde Test Sistemleri” başlıklı konuşmaları ile DEICO Mühendislik A.Ş.  Yazılım ve Donanım Tasarım Direktörü Hakan TOKTAŞ,  “TÜBİTAK SAGE’de Kariyer” başlıklı konuşmasıyla TÜBİTAK SAGE Yetenek Kazanım Biriminden İlhan İSKENDER yer aldı.

TÜBİTAK SAGE, Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş, Beckhoff Otomasyon Ltd. Şti. ve oKSitem Teknoloji Ltd. Şti. firmalarının gün boyu stant açarak yer aldığı etkinliğimizin öğlenden sonraki ilk oturumunda MİA Teknoloji A.Ş.  Yurtdışı İş Geliştirme Direktörü Veysel ARSLAN, “Bilgi Teknolojileri Alanında Uluslararası Kariyer Fırsatları” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi. Etkinliğin son oturumunda ise Özgen Elektrik A.Ş. İş Geliştirme Müdürü ve aynı zamanda mezunumuz Sefa KONAK “Enerji Sektöründe Kariyer” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Başta etkinliğimize katılan değerli konuşmacılarımız ve stant açarak desteklerini sunan değerli firmalarımız olmak üzere etkinlikte emeği geçen tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-2

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-3

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-4

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-5

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-6

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-7

 

Etkinliğin ilk oturumunda TEİAŞ Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Gülşah ÇEKMEZ,  “Kamuda Elektrik-Elektronik Mühendisliği” başlıklı konuşması ile bizlerleydi. Gülşah ÇEKMEZ’e teşekkür belgesini Rektör Yardımcımız ve Bölüm Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR takdim etmiştir.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-1

 

 

 

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Utku SEÇKİN’e teşekkür belgesini Teknoloji Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Musa ATAR takdim etmiştir. Utku Seçkin Bey’e katılımları için teşekkür ederiz.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-2

 

 

“Savunma ve Havacılık Sanayinde Test Sistemleri” başlıklı konuşmaları ile DEICO Mühendislik A.Ş.  Yazılım ve Donanım Tasarım Direktörü Hakan TOKTAŞ’a teşekkür belgesini Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şevki DEMİRBAŞ takdim etmiştir.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-3

 

 

“TÜBİTAK SAGE’de Kariyer” başlıklı konuşmasıyla TÜBİTAK SAGE Yetenek Kazanım Biriminden İlhan İSKENDER’e gün boyu aramızda oldukları ve etkileyici sunumları için teşekkür ederiz. İlhan İSKENDER’e teşekkür belgesini Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğr. Üy. Cemil OCAK takdim etmiştir.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-4

 

Etkinliğimizin ikinci oturumu MİA Teknoloji A.Ş. sunumu ile devam etmiştir. MİA Teknoloji A.Ş.  Yurtdışı İş Geliştirme Direktörü Veysel ARSLAN’a, “Bilgi Teknolojileri Alanında Uluslararası Kariyer Fırsatları” başlıklı konuşması ve bu alanda öğrencilerimizin ufkunu açtığı için teşekkür ederiz. Veysel ARSLAN Bey’e teşekkür belgesini bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Murat YÜCEL takdim etmiştir.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-5

 

Özgen Elektrik A.Ş. İş Geliştirme Müdürü ve aynı zamanda mezunumuz Sefa KONAK’a “Enerji Sektöründe Kariyer” başlıklı konuşması ve içten davranışları için teşekkür ederiz. Sefa KONAK’a teşekkür belgesini Teknoloji Transfer Ofis Genel Müdürü Utku SEÇKİN takdim etmiştir.

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-6

 

Dün, bugün ve yarın “Biz bir aileyiz”

 

23-24-Güz-Mezuniyet Tezleri-7

 

 

background image