Öğrencilerimizin TEKNOFEST 2023 Başarısı
5 Mayıs 2023 | 09:42

TEKNOFEST’in farklı kategorilerinde yarışmalara katılım sağlayarak geliştirdikleri projelerle önemli başarılara imza atan bölümümüz öğrenci ve takımları bu yıl düzenlenen TEKNOFEST 2023’de hem derece alma hem de final yarışmalarına katılma başarısı sergiledi.

Bölümümüz öğrencilerinden Mujeeb Rahman Sediqi, Eren Yılmaz, Kaan Parlak ve Mehmet Sezgin Öztaş’ın ve Endüstriyel Tasarım Mühendisliği öğrencilerinden Kaan Utku Delioğlu, Naci Enes Dirican, Sedat Tuna Erkan, Oğulcan Tükenmez yer aldığı Derin Mavi Takımı, CER-MİG su altı kaynak Rov’u ile İnsanlık Yararına Teknoloji-Sosyal İnovasyon kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

2023-teknofest-1

2023-teknofest-2

Danışmanlığını Doç. Dr. Ali SAYGIN’ın yaptığı bölümümüz öğrencileri Emirhan Cingöz, Ilgaz Kayabaşı, Yusuf Durmuş, Gizem Serdar, Sıla Şen, Göktug Dolgun, Kadir Arslan Çimen, Ömer Faruk Parlak, Emircan Bayat, Tarık Tuna Aydoğdu, Mehmet Ali Kılıçoğlu Otomotiv Mühendisliği bölümü öğrencileri Dogukan Üçyıldız, Haydar Kemal Yeşiltepe, Burak Başol, Emre Yusuf Yapıcı, Miraç Tekin, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi Şükrü Alp Metin, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümü öğrencisi Melike Eltutan, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğrencisi Abdullah Buyrukoglu’ndan oluşan ATLAS takımı geliştirdiklerini araçla katıldıkları Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Elektromobil Kategorisinde Finalist olarak yarışma başarısı gösterdiler.

2023-teknofest-3

2023-teknofest-4

Danışmanlığını Arş. Gör. Rümeysa ÖZER’in yaptığı ve bölümümüz öğrencileri Samed Kahraman, Yasin Sabaz, Eygi Tuanan Güçlü, İnanç Yıldız, Alperen Alan, ve Fatih Mert Akgün’den oluşan ALAZ ROBOTİK takımı İnsanlık Yararına Teknoloji-Sosyal İnovasyon kategorisinde finalist olarak yarışma başarısı gösterdi.

2023-teknofest-5

2023-teknofest-6

 

Danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet DEMİRTAŞ’ın yaptığı ve bölümümüz öğrencileri Sara Akman,  Edanur Özdemir ve Esra Sönmez’den oluşan GAZİ CHIPTECH takımı Çip Tasarım Yarışması kategorisinde finalist olarak yarışma başarısı gösterdi.

2023-teknofest-7

Bölümümüz öğrencileri Mehmet Burak ESAT, Zehra Betül KASAP, Osman KUDU, Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi Semakhat AZAMATKHUJAEVA ve İmalat Mühendisliği bölümü öğrencisi Ahmet Berkay YILMAZ ile Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencileri Arda Dursun, Yusuf KOCA, Enes KALENDER, Muhsin YILDIRIM, Semih SOLAK, Makina Mühendisliği bölümü öğrencileri Hakan ÇİMEN, Cem BATUR, Enes ŞİŞMAN, Ramazan KELEŞ, Ecem Rana ÖZDOĞAN ile Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri Ezel BUCAK, İmge CEREN, Sena Nur LÜLLECİ’den oluşan Üniversitemiz ÇELİKKANAT Raylı Sistemler Takımı Hyperloop Geliştirme Yarışması kategorisinde finalist olarak yarışma başarısı gösterdi ve 20.000 TL'lik Kurul Özel Ödülüne layık görüldü.

2023-teknofest-9

2023-teknofest-8

Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

background image