Öğrenci-Mezun Buluşmamız Gerçekleşti!
16 Ekim 2024 | 14:09

15 Ekim 2024 tarihinde mezunlarımızla öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz anlamlı bir etkinlik düzenledik. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Musa Atar’ın da katılım sağladığı ve Bölüm binamızın bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz farklı sektörlerde çalışan mezunlarımızla tanışarak iş hayatı, sektörler ve kariyer geliştirme süreçleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Mezunlarımıza Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından hazırlanan mezun kartlarının da takdim edildiği etkinlikte mezunlarımız, kendi deneyim ve hikayeleriyle öğrencilerimize çeşitli konularda farkındalık kazandırdı. Bölümümüzün mezunlarıyla olan bağlarını güçlendirmeyi hedeflediğimiz bu buluşma, gelecekteki etkinlikler için de ilham verici oldu. Etkinliğimize katılan tüm hocalarımıza, mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrenci-Mezun Buluşması-1

Öğrenci-Mezun Buluşması-3